Comfortkoeling voor een ideaal binnenklimaat

Wij bieden een totaalservice voor de installatie, het onderhoud of de vernieuwing van koelsystemen. De technieken die wij hiervoor gebruiken zijn ijswatersystemen, VRF-installaties, (multi)split-units en warmtepompen.

Je mag rekenen op een vakkundige installatie met oog op een optimaal koelcomfort voor de gebruikers van het gebouw, een maximale betrouwbaarheid van de installatie en beperkte energiekosten.

Als betrouwbare servicepartner nemen we uiteraard ook het volledige onderhoud van het systeem op ons. We staan daarbij zowel in voor het preventieve technische onderhoud als de vereiste wettelijke opvolging van elke koelinstallatie.

Koelinstallaties met een optimaal rendement

De ideale koelinstallatie in een serverroom, datacenter, ziekenhuislabo, horecazaak,… vereist maatwerk. Cogama staat garant voor een bedrijfszeker koelsysteem met een minimaal energieverbruik.

Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij voor elke situatie een gepast systeem uitwerken en installeren. Door gebruik te maken van actieve koeling (directe expansie of ijswater) in combinatie met passieve koeling (freecooling of bodemwater) haal je steeds het beste rendement uit je installatie. Het resultaat is dan ook een aanzienlijke besparing op de energiekosten.

Onze gebruikte systemen

  • Ijswatersystemen met freecooling
  • (multi)-splitunits voor kleinere ruimtes + serverrooms
  • VRF-installaties voor volledige gebouwen
  • Datacool voor grotere ruimtes
  • Warmtepompen lucht/lucht, lucht/water, water/water in combinatie freecooling

Bekijk onze realisaties voor koeling

Alle realisaties